Kiekko-Vantaa | Mestis

Playoff-huuma yltyy - kuudes välierä perjantaina

06.04.2017

Kiekko-Vantaan ja TUTO Hockeyn välinen pudotuspelisarja jatkuu perjantaina Trio Areenalla kuudennella välieräkamppailulla. Lohipaitojen tähtäimessä on ratkaiseva neljäs kiinnitys finaalipaikkaan. 

Mestiksen välierissä 14 vuoden tauon jälkeen pelaava Kiekko-Vantaa johtaa kiihkeää välieräsarjaa otteluvoitoin 3–2. Vantaalaiset voittivat kolme ensimmäistä jännitysnäytelmää, mutta TUTO Hockey puolestaan kaksi seuraavaa. Lohipaidoilla on seuraava mahdollisuus katkaista sarja perjantaina kotikaukalossa. 

– Kaksinkamppailut pitää voittaa ja toimittaa kiekkoa maalille. Sitä kautta varmasti saadaan tarvittavat maalit aikaan, Kiekko-Vantaan kapteeni Toni Leinonen kertoo.

Keskiviikkona selkä seinää vasten pelaava TUTO Hockey kaatoi Kiekko-Vantaan Kupittaalla maalein 4–0. Turkulaisten maalivahti Karolus Kaarlehto pelasi nollapelin. Lohipaidat aloittivat ottelun vahvasti. Maalinteko oli tervanjuontia vantaalaisille läpi illan. 

– Ei oltu omalla tasolla. Ei saatu kiekkoa hyökkäyspäähän ja tarpeeksi maalipaikkoja. TUTO oli terävämpi, pudotuspeleissä yhdeksään otteluun tehot 1+4 nakuttanut Leinonen muistelee.

Edellinen ottelu on nyt unohdettu ja katseet käännetty perjantain kuudenteen välierätaistoon. Klassikkokohtaamisessa kahden alkuperäisen Mestis-seuran välillä ei sähköä tule puuttumaan tälläkään kertaa.

Kuuluisat pienet asiat korostuvat pudotuspeleissä. Jokainen tilanne ja hetki merkitsee. Lisäksi maalivahtipeli, kamppailuvalmius, erikoistilannepelaaminen ja hetkessä elämisen taito näyttelevät isoa roolia tasaisessa sarjassa.

Taistelu finaalipaikasta jatkuu Kiekko-Vantaan ja TUTO Hockeyn välillä Trio Areenalla perjantaina klo 18.30. Tervetuloa kannustamaan sankoin joukoin lohipaidat voittoon ja aistimaan playoff-huumaa parhaimmillaan! Pääsyliput otteluun edullisimmin ennakkoon Ticketmasterista. Liput löydät klikkaamalla TÄSTÄ.

Playoffs 2017 (voitot 3–2 Kiekko-Vantaalle):

29.3 TUTO Hockey–Kiekko-Vantaa 2–4

31.3 Kiekko-Vantaa–TUTO Hockey 4–3 JA

1.4 TUTO Hockey–Kiekko-Vantaa 1–2

3.4 Kiekko-Vantaa–TUTO Hockey 1–3

5.4 TUTO Hockey–Kiekko-Vantaa 4–0

Kiekko-Vantaan pistepörssi pudotuspeleissä:

1) Atte Mäkinen 6+5=11

2) Julius Rantaeskola 5+3=8

3) Lasse Uusivirta 0+7=7

4) Joona Harjama 2+3=5

5) Frank Gymer 1+4=5

TUTO Hockeyn pistepörssi pudotuspeleissä:

1) Aki Keinänen 4+5=9

2) Tuukka Pulliainen 1+7=8

3) Petteri Nummelin 3+4=7

4) Kristian Tuohilampi 4+2=6

5) Hannu Kuru 1+5=6

Välieräsarjan tehokkaimmat:

1) Tuukka Pulliainen 1+6

2) Aki Keinänen 2+4

3) Atte Mäkinen 2+2

Mestis