Pisteet jäivät Turkuun

18.01.2017

Päävalmentajan kommentit ottelusta:

Kiekko-Vantaa koki karvaan tappion TUTO Hockeyn vieraana Kupittaan Marli Areenalla. Hyökkäysvoimainen sarjakakkonen jätti lohipaidat nollille ja nappasi täydet kolme pistettä maalein 4–0 (2–0, 1–0, 1–0).

Viidenneltä sijalta keskiviikkoillan kiekkonäytelmään lähtenyt Kiekko-Vantaa ei saanut tällä kertaa parastaan irti vieraskaukalossa. Lohipaitojen hyökkäykset tyssäsivät TUTO Hockeyn maalilla nollepelin torjuneeseen Karolus Kaarlehtoon

Ottelua hallinnut TUTO Hockey oli tyly isäntä, eikä kaksi kertaa tällä kaudella sarjakakkosen kukistaneet vantaalaiset saaneet hippaa. Turkulaisten maaleista ottelussa vastasivat: Mestis-legenda Aki Keinänen (1+1), pelintekijä Tuukka Pulliainen (1+1) ja kahdesti osunut Mikko Laine (2+0).

– Ei päästy missään vaiheessa mukaan voittotaisteluun. Ensimmäinen kymmenen minuuttia puolustettiin hyvin ja siinä meillä oli omat paikkamme. Toinen kymppi oltiinkin sitten jo mankelissa. Ei pystytty vastaamaan jalalla, eikä myöskään kamppailupelissä. Parempi joukkue voitti tänään, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Simo Mälkiä kertoi taiston tauottua.

Kiekko-Vantaan maalilla Aaro Peltonen pysäytti peräti 46 kiekkoa ja oli lohipaitojen illan suurin onnistuja.

Lohipaitojen kausi jatkuu perjantaina kotiottelulla sarjakärki Savonlinnan Pallokerhoa vastaan.

TUTO Hockey–Kiekko-Vantaa 4–0 (2–0, 1–0, 1–0)

17.22 1–0 Aki Keinänen (Tuukka Pulliainen)

18.39 2–0 Mikko Laine (Elias Karvonen, Aleksi Rutanen)

22.59 3–0 Tuukka Pulliainen (Hannu Kuru, Aki Keinänen)

50.05 4–0 Mikko Laine (Tomi Wilenius, Tarmo Reunanen) YV