Kiekko-Vantaa | Mestis

Perttilän taikatempuista saadaan nauttia Vantaalla

22.06.2017

Juuso Perttilää on odotettu Vantaalle jo tovin. Nyt lääkäriksi opiskelevan hyökkääjän asiat järjestyi siten, että pelaaminen lohipaidassa toteutuu vihdoin.

Juonikkaita ratkaisuja kiekon kanssa, näyttäviä syöttöjä, tehopisteitä ja laadukasta pelaamista kahteen suuntaan. Näistä asioista 24-vuotias Juuso Perttilä tunnetaan.

– Hyvillä mielin tulen Kiekko-Vantaaseen pelaamaan. Se on ollut oikeastaan aika pitkään mielessä, kun pääkaupunkiseudulta olen kotoisin ja seurassa pelasin yhden kauden A-nuorten SM-liigaa.

– Koulun takia pelaaminen täällä ei ole ollut mahdollista aikaisemmin. Nyt tilanne oli kuitenkin toinen ja Kiekko-Vantaa oli minulle ykkösvaihtoehto, Juuso Perttilä valottaa.

Suomi-sarjan puolella kaudesta toiseen kovaa jälkeä paukuttanut laitahyökkääjä haluaa voittaa jotain suurta.

– Meillä on kova nippu kasassa. Kiekko-Vantaan viime kausi oli todella hyvä, mutta parannettavaakin jäi. Mestaruutta lähdetään siis tavoittelemaan, Perttilä sanoo.

Viime kaudella mailataituri teki oman läpimurtonsa Mestiksessä. Perttilä nakutti heti ensimmäisellä täydellä Mestis-kaudellaan Peliitoille 48 ottelussa tehot 13+21=34.

– Viime kausi oli itseltäni ihan hyvä, muttei siihen voi olla vielä tyytyväinen. Se oli myös aika raskas kausi matkustamisten takia, koska asuin Helsingissä, Perttilä kertoo.

Tehokkaana ylivoimapelaajana tunnettu Perttilä odottaa innolla tulevaa kautta lohipaidassa. Fiksun herrasmiehen kesä sujuu Mestis-pelaajalle tutulla kaavalla.

– Töitä, kavereiden näkemistä ja kovaa treeniä, Perttilä luettelee.


Viime kaudella Perttilä viiletti Peliittojen miehistössä. Kuva: Toni Jaconelli

Mestis