Kiekko-Vantaa | Mestis

Niemimaa jatkaa lohipaidassa

08.08.2017

Kokeneen hyökkääjän peliesityksistä saadaan nauttia ensi kaudellakin Vantaalla.

Kiekko-Vantaa on tehnyt ensi kauden kattavan jatkosopimuksen keskushyökkääjä Pekka Niemimaan kanssa.

Mestiksen parhaisiin kahden suunnan senttereihin kiistatta lukeutuva 32-vuotias Niemimaa on pelannut kaksi edellistä kautta lohipaidassa ja nauttinut ajastaan Vantaalla.

Viime kaudella Lohjan Kisa-Veikkojen kasvatti saavutti Mestis-hopeaa ja nakutti runkosarjassa oman henkilökohtaisen piste- ja maaliennätyksensä (50 ottelussa kertyi tehot 13+22=35). Niemimaa muodosti yhden sarjan parhaista hyökkäysketjuista yhdessä Julius Rantaeskolan ja Toni Leinosen kanssa.

- Nyt on tosi hyvät fiilikset kun pelit jatkuvat Vantaalla. Haluan pelata johtavassa roolissa, saada vastuuta ja ratkoa pelejä, Niemimaa kommentoi sopimuksen allekirjoituksen jälkeen.

Niemimaa on pelannut Mestiksessä yhteensä kahdeksan kautta, 375 runkosarjaottelua ja 43 pudotuspelikamppailua Salamoiden, SaPKon ja Kiekko-Vantaan riveissä.

Loistavana joukkuepelaajana tunnettu hyökkääjä on melkoinen teräsmies, sillä Niemimaa on pelannut neljällä edellisellä Mestis-kaudella kaikki mahdolliset ottelut.

- Joukkueessa on paljon nuoria jätkiä, mutta en koe että olen itsekkään vielä kovin vanha, ainakaan henkisesti, toteaa Niemimaa pilke silmäkulmassa.

Kiekko-Vantaan Mestis-joukkue palasi omatoimiselta jaksolta harjoituksiin maanantaina. Ensimmäinen harjoitusottelu on edessä 16.8. korealaista High1-joukkuetta vastaan Trio Areenalla.

- Nyt mennään jäällä kovaa ja treenataan fysiikkaa. Pikkuhiljaa myös treenipelit tulee mukaan ohjelmaan ja niitä jo tässä vähän odottaakin.


Kuva: Toni Jaconelli

Mestis