Kiekko-Vantaa | Mestis

Näillä mennään sarja-avauksessa

29.09.2017

Mestiksen runkosarja starttaa tänään Kiekko-Vantaan osalta vierasottelulla Imatran Ketterää vastaan. Kiekko tippuu jäähän Spa Areenalla klo 18.30.

Pitkä odotus on päättynyt ja tänään pelataan jälleen pisteistä. Lupaavasti harjoituskaudella esiintyneen Kiekko-Vantaa aloittaa seurahistorian 18. Mestis-kautensa sarjanousijan vieraana. 

Lohipaitojen kokoonpanosta sivussa loukkaantumisten vuoksi ovat Joona Tolvanen, Teemu Mielonen ja pitkäaikaispotilas Pekka Niemimaa

Kiekko-Vantaan tolppien välissä aloittaa Jani Kautto. Jokereiden riveissä alkukaudesta kuudessa KHL-ottelussa jääaikaa saanut ja yhden syöttöpisteen kerännyt puolustaja Juho Rautanen on palannut lohipaitojen vahvuuteen. Puolustajalupaus tulee Otto-Eemeli Linken pakkipariksi. 

Hyökkäyksessä Erik Embrichin, Miro Mäkisen, Viljami Wacklinin ja Alex Leväsen johtamat kentälliset jatkavat täysin samassa muodossa kuin kahden viikon takaisessa voitokkaassa kenraaliharjoituksessa.

Mestis-debyyttinsä tänään tekevät Erik Embrich, Alex Levänen ja Joakim Kukkonen

Huilivuorossa ovat Kimi Leppävuori, Antti Kauppinen ja Roope Niskanen. Maalivahti Juho Ratilainen on puolestaan Jokereiden mukana illan Spartak Moskova -ottelussa. 

Kiekko-Vantaa tänään:

54 Atte Mäkinen-45 Erik Embrich-67 Julius Rantaeskola

20 Juuso Perttilä-91 Viljami Wacklin-29 Joona Harjama

43 Jussi Pelto-Arvo-52 Miro Mäkinen-24 Janne Kivilahti

15 Joonas Hyttinen-19 Alex Levänen-16 Joakim Kukkonen

 

21 Juha Tarkkanen-53 Nico Nurmikanta

5 Joonas Valkonen-18 Emil Leppänen

23 Otto-Eemeli Linke-56 Juho Rautanen

4 Sakari Turtiainen

 

37 Jani Kautto (30 Markus Leinonen)

Mestis