Kiekko-Vantaa | Mestis

Mannonen jatkaa kotiotteluiden selostajana

30.09.2017

Mikko Mannonen tulkitsee myös alkaneella Mestis-kaudella lohipaitojen kotiottelut Elisa Viihde Sportin kanavilla ja Fanseat-verkkopalvelussa.

25-vuotias Mannonen aloittaa nyt neljännen kautensa Kiekko-Vantaan kotiotteluiden selostajana.

– On jälleen suuri kunnia päästä selostamaan kiihkeitä ja jännittäviä kamppailuja Mestis-kiekon ystäville, vahvan jääkiekkotaustan omaava Mikko Mannonen kertoo. 

Vantaalaiselta Mannoselta löytyy selostuskokemusta yhteensä neljän Mestis-kauden lisäksi myös Jokereiden KHL-otteluista ja SHL-sarjasta. Viime kauden aikana hän teki myös selostusdebyyttinsä Viasatille ja MTV Sportille.

Kiekko-Vantaan otteluiden lisäksi kultakurkku tulkitsee tällä kaudella nuorten SM-liigan otteluita Fanseat GO -palvelussa.

– Tavoitteet selostajauralla ovat korkealla.

Kiekko-Vantaan mediatiimissä lisäksi otteluennakkoja - ja raportteja sekä henkilöhaastatteluja kirjoittava Mannonen odottaa vesi kielellä tulevaa Mestis-kautta. 

– Edessä on taas todella mielenkiintoinen kausi. Mestis on äärimmäisen viihdyttävä ja kiehtova sarja. Joka vuosi esiin nousee mahtavia ja lahjakkaita nuoria uusia tähtiä. Rutinoituneet Mestis-pelaajatkin jaksavat hämmästyttää suorituksillaan kaudesta toiseen edelleen. 

Alkavallakin kaudella Mestiksen seuraajat saavat nauttia vantaalaisselostajan kiinnostavista nippelitiedoista, mukaansa tempaavasta tunnelmoinnista ja hehkutuksista. 

– Vaikka olen Kiekko-Vantaan kotiotteluiden selostaja ja lähellä joukkuetta lähes päivittäin, niin pyrin olemaan selostuksissani mahdollisimman puolueeton. Pitää muistaa kenelle tätä tehdään – kaikille Mestis-kiekon ystäville ympäri Suomen.

Viime kaudella Mannonen selosti Mestis-finaaleja Vantaalla ja pääsi tunnelmoimaan myös Suomen pisimmän jääkiekko-ottelun.

– Sitä peliä en unohda varmaan koskaan. Se oli huikea ilta. Ääni kesti yllättävän hyvin, vaikka pelattiin viisi jatkoerää.

Mestis