Kiekko-Vantaa | Mestis

Linke: ”Haluan kokea voittamisen tunteen”

22.06.2017

Otto-Eemeli Linke saapui Kiekko-Vantaaseen tavoittelemaan tosissaan mestaruutta.

Mestis-kauteen valmistautuvan Kiekko-Vantaan tuorein hankinta Otto-Eemeli Linke saapuu odottavin mielin lohinuttuun.

– Hyvillä mielin Vantaalle. Tämä oli itselle paras vaihtoehto ja ratkaisu. Seura pyrkii vahvasti eteenpäin. Odotan innolla tulevaa kautta, tuore hankinta Otto-Eemeli Linke kertoo.

Viime kaudella Linke kiekkoili Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Kalix HC:n riveissä. Raamikas peruspuolustaja saalisti 39 ottelussa tehot 3+13.

– Se oli silmiä avaava reissu. Sarja oli hyvä ja yllätyin pelin tasosta positiivisesti. Siellä oppi arvostamaan Mestistä, vaikka viihdyinkin Ruotsissa hyvin. Koen, että menin myös pelaajana eteenpäin, Linke sanoo.

Yli 200 Mestis-ottelua TUTO Hockeyn ja HC Keski-Uusimaan joukkueissa pelannut Linke on monipuolinen puolustaja.

– Tuon joukkueeseen fyysisyyttä, mutta myös kiekollista osaamista. Ruotsissa pelattiin hyökkäysvoimaista kiekkoa ja tykkäsin siitä, Linke sanoo.

Linke janoaa voittaa Mestis-mestaruuden. Toistaiseksi 26-vuotiaan puolustajan taival kohti kannun nostamista on tyssännyt viimeistään välierissä.

– Haluan kokea voittamisen tunteen. Junioreissa voitettuja aluesarjamestaruuksia lukuunottamatta en ole vielä voittanut mitään. Mestaruutta lähdetään tavoittelemaan, Linke tuumii

– Henkilökohtaisesti haluan parantaa peliä seuraavalle levelille ja auttaa joukkuetta omalla panoksella menestymään. Haluan olla kokonaisvaltaisesti parempi pelaaja, Linke jatkaa.

TPS-kasvatti harjoittelee tällä hetkellä kotikaupungissaan Turussa.

– Meillä on täällä hyvä treeniporukka kasassa. Kovaa ja monipuolisesti ollaan menty niin jäällä kuin punttisalillakin, Linke valottaa.


Kuva: Toni Jaconelli
 

Mestis