Kiekko-Vantaa | Mestis

Kokoonpano Joensuussa

28.01.2017

Kiekko-Vantaa hakee tänään kolmatta perättäistä voittoa, kun lohipaidat matkustavat Jokipoikien vieraaksi Joensuuhun.

Kuopiossa yöpynyt Kiekko-Vantaa lähtee lauantai-illan huumaan sijalta viisi. Seitsemän ottelun pisteputkessa porskuttava Jokipojat löytyy sarjataulukosta sijalta neljä.

Lohipaitojen kokoonpanoon tulee paljon muutoksia. Laitahyökkääjä Patrik Moisio on asetettu väliaikaiseen pelikieltoon. Perjantaina tehot 1+2 kerännyt keskushyökkääjä Joona Harjama on sivussa henkilökohtaisten syiden takia.

Pekka Niemimaan johtama Kiekko-Vantaan ykköskentällinen jatkaa samassa muodossa. Kakkosketjussa Mäkisen veljekset Atte ja Miro saavat vierelleen Joel Lehtisen

Kolmosketjussa Teemu Mielonen ja neljän ottelun pisteputkessa otteluun lähtevä Frank Gymer saavat vierelleen, pelaavaan miehistöön nousevan Teemu Väisäsen.

Lohipaitojen nelosketjussa hyökkäävät Antti Kauppinen, sentteriksi siirtyvä Joonas Hyttinen ja Niklas Andersson. Vantaalaisten pakkiparit ovat ennallaan.

Kiekko-Vantaan tolppien välissä torjuntavastuun ottaa Aaro Peltonen

Loukkaantumisen vuoksi sivussa on puolustaja Valtteri Lemmetty. Terveinä kokoonpanon ulkopuolella ovat Arttu Savaloja, Simo Konttinen ja Ville Heikkinen. Maalivahti Markus Leinonen ja hyökkääjä Samu Tuomisto ovat A-nuorten vahvuudessa.

Kokoonpano:

Mestis