Kiekko-Vantaa | Mestis

Kivilahti viihtynyt Jokereiden treeneissä

12.11.2017

Kiekko-Vantaan laitahyökkääjä Janne Kivilahti on pysynyt hyvin vauhdissa mukana ja nauttinut olostaan yhteistyöseura Jokereiden harjoituksissa Vuosaaressa. 

Marraskuun maajoukkuetauolla Kiekko-Vantaassa kuluneen kauden aikana pelanneista hyökkääjät Julius Rantaeskola ja Janne Kivilahti, puolustajat Juha Tarkkanen ja Juho Rautanen sekä maalivahti Juho Ratilainen harjoittelevat yhteistyöseura Jokereiden KHL-joukkueen vahvuudessa.

– Todella mukavaa on ollut. Hyvin olen pysynyt vauhdissa mukana. Syötöt napsuvat lapoihin täällä aika kovalla prosentilla ja kovaa mennään jäällä, Janne Kivilahti kertoo.

Viikon mittainen visiitti Jokereiden harjoituksiin tekee tässä kohtaa kautta pelaajalle hyvää. 

– Hyvää vaihtelua ja kyllä tämä motivoikin. Fysiikassa on huomannut eron. Jokaisessa kamppailutilanteessa täytyy antaa ihan 110%, jotta pystyy kiekkoja voittamaan. Aikaakaan kiekon kanssa ei ole ihan niin paljoa, joten ratkaisut täytyy tehdä nopeammin, Kivilahti sanoo

Taiturimainen kiekonkäsittelijä pelaa vahvaa alkukautta Mestiksessä. Kivilahti on seitsemän ottelun mittaisessa pisteputkessa ja nakuttanut kauden 15 ottelussa tehot 8+6. 

– Henkilökohtaisesti nousujohteista tekemistä. Itseluottamus nousee onnistumisten kautta tietenkin, mutta eniten olen innoissani siitä, että puolustuspelaaminen on mennyt eteenpäin ja se näkyy myös plusmiinus -tilastosta, Kivilahti sanoi. 

Taikuri Kivilahden otteista saadaan jälleen nauttia lohipaidassa keskiviikkona 15. marraskuuta Lempäälän Kisan vieraana. 

– Kakkossijalta lähdimme tauolle ja sekin jo osoittaa, että alkukausi oli hyvä joukkueelta. Olemme pelanneet vieraissa todella hyvin ja kotonakin peli on parantunut koko ajan, Kivilahti tuumii. 

Taitava laitahyökkääjä Janne Kivilahti harjoittelee maajoukkuetauon ajan yhteistyöseura Jokereiden mukana. 

Kuva: Toni Jaconelli

Mestis