Kiekko-Vantaa | Mestis

Joukkueen runko muodostuu hyvää vauhtia

23.05.2017

Uuteen Mestis-kauteen valmistautuvan Kiekko-Vantaan pelaajarunko muodostuu hyvää vauhtia.

Kiekko-Vantaa on tehnyt ensi kauden kattavat jatkosopimukset hyökkääjien Joona Harjaman, Joonas Hyttisen, Teemu Mielosen ja Roope Niskasen kanssa. Myös Mäkisen kaksoisveljekset Atte ja Miro solmivat kasvattajaseuransa kanssa kauden 2017-18 kattavat sopimukset.

Uusina niminä lohipaitoihin liittyvät puolustajat Juha Tarkkanen ja Kimi Leppävuori sekä hyökkääjä Jussi Pelto-Arvo.

Juha Tarkkanen pelasi viime kaudella pronssijoukkue Espoo Unitedin miehistössä. Nyt Jäähonka-kasvatti palaa lohipaitaan. Tarkkanen on pelannut urallaan 23 liigaottelua HIFK:n, KalPan ja Sportin riveissä. Mestiksessä otteluita on vyöllä 145 HCK:n, K-Vantaan, KeuPa HT:n ja Espoo Unitedin paidassa. Tarkkanen edusti lohipaitoja kausina 2014-2015 ja 2015-2016.

Kimi Leppävuorisaapuu Vantaalle Jokereiden organisaatiosta. Puolustaja pelasi kolme edellistä kautta Jokereiden A-nuorissa. Soturiluonteestaan tunnettu 21-vuotias Leppävuori on kolminkertainen B-nuorten Suomen mestari Jokereista.

Jussi Pelto-Arvo edusti kahdella edellisellä kaudella Rovaniemen Kiekkoa. Liukasliikkeinen laitahyökkääjä oli joukkueensa parhaimpia maalintekijöitä. Viime kaudella 23-vuotias Pelto-Arvo nakutti RoKille 46 ottelussa tehot 14+12. Järvenpään Haukkojen kasvatti teki päättyneellä sesongilla eniten alivoimamaaleja Mestiksessä. Pelto-Arvo puki edellisen kerran Kiekko-Vantaan pelipaidan päälleen kaudella 2009-2010 B-nuorten SM-sarjassa.

Yhteistyöseura Jokereiden kahden suunnan sopimuksen pelaajia ovat puolustajat Nico Nurmikanta ja Juho Rautanen sekä hyökkääjät Julius Rantaeskola, Erik Embrich ja Janne Kivilahti.

Hyökkääjä Jussi Pelto-Arvo videohaastattelussa sopimuksen allekirjoituksen jälkeen:

Kiekko-Vantaan sopimustilanne (23.5):

Maalivahdit:
Jani Kautto

Puolustajat:
Juha Tarkkanen
Kimi Leppävuori
Nico Nurmikanta (Jokerit)
Juho Rautanen (Jokerit)
 
Hyökkääjät:
Joona Harjama
Atte Mäkinen
Miro Mäkinen
Joonas Hyttinen
Teemu Mielonen
Roope Niskanen
Jussi Pelto-Arvo
Erik Embrich (Jokerit)
Julius Rantaeskola (Jokerit)
Janne Kivilahti (Jokerit)

Mestis