Kiekko-Vantaa | Mestis

Jani Kautto sopimukseen Kiekko-Vantaan kanssa

22.05.2017

Kiekko-Vantaa on tehnyt kauden 2017-2018 kattavan sopimuksen maalivahti Jani Kauton kanssa.

27-vuotias Jani Kautto torjui viime kauden runkosarjassa 23 ottelua torjuntaprosentilla 91,3 ja kantoi pudotuspeleissä ykkösvahdin viittaa. Kokenut maalivahti valittiin Mestiksen kuukauden pelaajaksi maaliskuussa ja oli yksi takuumiehistä hopeakaudella.

- Hyvä fiilis jäi viime kaudesta. Oli huikea matka mikä äijien kanssa käytiin. Vähän jäi harmittamaan että aivan huipulle ei päästy, mutta täytyy silti olla tyytyväinen tulokseen ja henkilökohtaisesti osui paras kausi tähän mennessä, kommentoi Kautto hopeakautta.

- Pitkään mietin kauden jälkeen jatkoa. Jossain vaiheessa jopa lopettaminen kävi mielessä, mutta halu pelata oli kova ja Kiekko-Vantaa oli heti kiinnostunut. Verrattuna Jokerit-vuosiin kesä tulee olemaan hieman erilainen, kun täytyy tehdä töitä treenaamisen ohella, mutta se ei ole uusi asia itselleni, Kautto jatkaa.

Kautto debytoi lohipaitojen Mestis-joukkueessa jo kaudella 2010-2011. Edelliset kolme kautta Mestiksen parhaimpiin maalivahteihin lukeutuva Kautto pelasi Kiekko-Vantaassa lainalla Jokereiden sopimuspelaajana.

- Mukava lähteä tulevaan kauteen. Ei tarvitse keskittyä kun yhteen joukkueeseen, eikä tarvitse kiertää ympäri Venäjää.

Kautto lähtettää loppuun vielä terveiset kannattajille:

- Lähdetään kirkastamaan viime kauden sijoitusta ja toivottavasti mökää on hallissa samalla tavalla kuin keväällä.


Kautto valittiin viime kaudella Mestiksen kuukauden pelaajaksi maaliskuussa.  Kuva: Toni Jaconelli

Mestis