Kiekko-Vantaa | Mestis

Näillä mennään lauantaina kotikaukalossa

26.11.2016

Lauantai-illan huumaa voi aistia tänään Trio Areenalla, kun neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa porskuttava Kiekko-Vantaa saa vieraakseen Kokkolan Hermeksen.

Kiekko-Vantaa jatkaa sillä kokoonpanolla, jolla se päätti keskiviikkona voitokkaan kotiottelun KeuPa HT:ta vastaan.

Lohipaitojen tolppien välissä jatkaa Jani Kautto, jolle startti on tämän kauden kymmenes. Aaro Peltonen avaa luukkua.

Tuhoisaa jälkeä tehnyt Toni Leinosen, Pekka Niemimaan ja Julius Rantaeskolan muodostama LNR-ketju jatkaa yhdessä. Trion takana luutivat Iiro Sulin ja Nico Nurmikanta.

Juonikas pelintekijä Joona Harjama saa vierelleen Frank Gymerin ja Niklas Anderssonin. Puolustajalupaus Juho Rautanen ja Lasse Uusivirta puolustavat.

Keskiviikkona kaksi maalia iskenyt Miro Mäkinen johtaa kolmosketjua, jossa laidoilla viilettävät Atte Mäkinen ja Roope Niskanen. Energisen kentällisen takana operoivat Lassi Raitanen ja Paavo Ylipaino.

Nelosketjussa Joonas Hyttinen ottaa nyt sentterin paikan. Laidoilla hääräävät Simo Konttinen ja Teemu Väisänen. 13. hyökkääjänä ottelun aloittaa Teemu Mielonen.

Terveenä kokoonpanon ulkopuolella on laitahyökkääjä Ville Heikkinen. Kiekko-Vantaan A-nuorten mukana ovat Markus Leinonen, Emil Leppänen ja Samu Tuomisto. Puolustaja Arttu Savaloja pelaa lainapestillä Porvoon Huntersin miehistössä.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat puolustaja Valtteri Lemmetty ja laitahyökkääjä Joel Lehtinen

Ottelu alkaa klo 17:00 ja pääsyliput edullisimmin ennakkoon Ticketmasterista.

Kokoonpano:


 

Mestis