Kiekko-Vantaa | Mestis

Kokoonpano vuoden viimeiseen kotiotteluun

28.12.2016

Kiekko-Vantaa isännöi tänään Trio Areenalla vuoden viimeisessä kotiottelussa Lempäälän Kisaa. Kiihkeä kamppailu sarjapisteistä käynnistyy Tikkurilan keskiviikkoillassa klo 18.30.

Lohipaitojen kokoonpanoon tulee pieniä viilauksia. Vantaalaisten tolppien välissä jatkaa Jani Kautto. Luukkua avaa Aaro Peltonen.

Kapteeni Toni Leinosen, luottosentteri Pekka Niemimaan ja maalipyssy Julius Rantaeskolan muodostama ykkösketju jatkaa samassa koostumuksessa. Ketjun takana luutivat Iiro Sulin ja Nico Nurmikanta.

Kiekko-Vantaan kakkosketju säilyy myös ennallaan. Joona Harjama rytmittää peliä keskikaistalla ja Atte Mäkinen sekä Patrik Moisio viilettävät laidoilla. Trion takana operoivat Paavo Ylipaino ja Lassi Raitanen.

Lohipaitojen kolmosketju jatkaa myös samassa muodossa. Maalitilinsä Mestiksessä ennen joulutaukoa avannut Antti Kauppinen ja kahdessa edellisessä ottelussa maalinteossa onnistunut Niklas Andersson hyökkäävät laidoilla. Keskushyökkääjänä toimii Miro Mäkinen. Pakkiparin muodostavat Lasse Uusivirta ja loukkaantumisesta pelikuntoon toipunut Valtteri Lemmetty.

Kiekko-Vantaan nelosketju menee uusiksi. Frank Gymer palaa kokoonpanoon ja ottaa vasemman laiturin paikan. Seuran oma kasvatti Teemu Mielonen tulee sentteriksi ja oikealla laidalla vauhtia pitää Joonas Hyttinen. Lohipaitojen seitsemäs puolustaja on Emil Leppänen.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat hyökkääjät Joel Lehtinen ja Samu Tuomisto. Terveinä kokoonpanon ulkopuolella ovat Markus Leinonen, Arttu Savaloja, Teemu Väisänen, Simo Konttinen ja Ville Heikkinen.

Puolustaja Juho Rautanen edustaa Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkuetta MM-kisoissa Kanadassa.

Kokoonpano illan otteluun:

Mestis