Kiekko-Vantaa | Mestis

Kokoonpano TUTO-kamppailuun

12.10.2016

Kiekko-Vantaa matkustaa tänään sarjakärki TUTO Hockeyn vieraaksi. Ottelu alkaa Kupittaan Marli Areenalla klo 18.30.

Kiekko-Vantaan kokoonpanoon tulee runsaasti muutoksia. Vain kultakypärä Toni Leinosen, Pekka Niemimaan ja Julius Rantaeskolan tehoketju jatkaa samassa muodossa.

Kakkosketjussa Joonas Hyttinen ottaa keskushyökkääjän paikan. Joona Harjama viilettää vasemmalle laidalla, ja hyökkäystrion täydentää Niklas Andersson.

Kolmosketjun keskelle nousee, viime viikolla Mestis-debyyttinsä tehnyt Samu Tuomisto. Laidoilla pelaavat Ville Heikkinen ja Teemu Mielonen.

Nelosketjun laidoilla jatkavat, voimahyökkääjä Eljas Suoknuuti ja Teemu Väisänen. Keskushyökkääjän paikan ottaa normaalisti puolustajana operoiva Lassi Raitanen

Loukkaantumisesta arvioitua nopeammin toipunut Simo Konttinen pelaa kauden ensimmäisen ottelunsa ja aloittaa kamppailun 13. hyökkääjänä.

Lohipaitojen tolppien välissä aloittaa Aaro Peltonen. Varalla on Markus Leinonen. Pakkiparit jatkavat muuten samoina, mutta tehot 1+1 tällä kaudella iskenyt Emil Leppänen tulee Paavo Ylipainon vierelle.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat puolustaja Arttu Savaloja ja laitahyökkääjä Joel Lehtinen. Jokerilainoista kokoonpanosta sivussa loukkaantumisten vuoksi ovat Juho Rautanen ja Miro Mäkinen

Helsinkiläisten matkassa Venäjän vieraskiertueella puolestaan ovat maalivahti Jani Kautto sekä hyökkääjät Atte Mäkinen ja Frank Gymer.

Kokoonpano:

Mestis