Kiekko-Vantaa | Mestis

Kokoonpano sarja-avaukseen

16.09.2016

Hyttiselle 300. Mestiksen runkosarjaottelu

Kiekko-Vantaan päävalmentaja Simo Mälkiä on valinnut kokoonpanon odotettuun sarja-avaukseen. Lohipaidat lähtevät liikkeelle kilpailukykyisellä ryhmällä, jossa taitoa riittää. 

Pekka Niemimaan kentällinen jatkaa samassa koostumuksessa, mutta muut kentälliset menevät uuteen uskoon. Joona Harjama ja Joel Lehtinen saavat rinnalleen taitavan Frank Gymerin. Mäkisen kaksoisveljekset Atte ja Miro hyökkäävät samassa ketjussa yhdessä Niklas Anderssonin kanssa. Kiekko-Vantaan oma kasvatti Teemu Mielonen saa laidoilleen Joonas Hyttisen ja Eljas Suoknuutin.

Tolppien välissa aloittaa Jani Kautto.

Kiekko-Vantaan kokoonpanossa Mestis-debyyttinsä tekevät puolustajat Juho Rautanen ja Valtteri Lemmetty sekä hyökkääjä Niklas Andersson.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat maalivahti Aaro Peltonen, puolustajat Arttu Savaloja ja Lassi Raitanen sekä hyökkääjä Simo Konttinen. Huilivuorossa ovat hyökkääjät Ville Heikkinen ja Teemu Väisänen. 

Kiekko-Vantaan kokoonpano sarja-avaukseen:
(Sarja-avauksen kokoonpanoon muutos. Markus Leinosen tilalle luukkuvahdiksi Kiekko-Vantaan A-nuorista Heikki Jalo.)

Pääsyliput sarja-avaukseen edullisimmin ennakkoon hankittuna (mm. rajoitettu erä 5€:n alennuslippuja) Ticketmasterista. Kausikortit löydät TÄÄLTÄ.

Mestis