Kiekko-Vantaa | Mestis

Kokoonpano perjantai-illan otteluun

07.10.2016

Samu Tuomistolle Mestis-debyytti

Kuuden ottelun mittaisessa pisteputkessa porskuttava Kiekko-Vantaa saa tänään klo 18.30 Trio Areenalla alkavassa ottelussa vieraakseen JYP-Akatemian. 

Kiekko-Vantaan kokoonpanoon tulee muutoksia. Lohipaitojen A-nuorista kokoonpanoon nousevat puolustaja Emil Leppänen ja Mestis-debyyttinsä tänään tekevä keskushyökkääjä Samu Tuomisto. Entisen lohipaitojen ykkössentterin Tomi Tuomiston pikkuveli on nakuttanut tällä kaudella nuorten SM-liigassa 10 ottelussa tehot 0+2.

Lohipaitojen pelaavaan miehistöön mukaan nousevat myös laitahyökkääjät Ville Heikkinen ja Eljas Suoknuuti

Kiekko-Vantaan tolppien välissä jatkaa Aaro Peltonen, jolle startti on kuluvan kauden kolmas. 

Vain Pekka Niemimaan johtama tehotrio pysyy samassa koostumuksessa. Pelintekijä Joona Harjama saa laidoilleen tutkaparinsa Joel Lehtisen ja oikeaan laitaan nousevan Niklas Anderssonin.

Teemu Mielosen johtamassa kolmosketjussa laidoilla viilettävät Joonas Hyttinen ja Ville Heikkinen. Debytantti Tuomisto saa laidoilleen voimahyökkääjä Eljas Suoknuutin ja Kiekko-Vantaan oman kasvatin Teemu Väisäsen.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat puolustaja Arttu Savaloja (alavartalovamma, paluu 1–2 viikkoa) ja laitahyökkääjä Simo Konttinen (alavartalovamma, paluu 1–3 kuukautta). 

Jokereiden mukana Venäjällä ovat hyökkääjät Frank Gymer ja Atte Mäkinen. Puolustaja Juho Rautanen loukkaantui edellisessä Kiekko-Vantaan ottelussa. Pakkilupaus on sivussa marraskuun maajoukkuetaukoon saakka. Hyökkääjä Miro Mäkinen on myös loukkaantumisen vuoksi sivussa.

Pääsyliput otteluun edullisimmin ennakkoon Ticketmasterista.

Kokoonpano:

Mestis