Kiekko-Vantaa | Mestis

Kiekko-Vantaan kokoonpano Turussa

09.09.2016

Nälkäinen Kiekko-Vantaa kohtaa tänään harjoituskauden viimeisessä ottelussaan TUTO Hockeyn. Kiekko tippuu jäähän Kupittaan Marli Areenalla klo 18.30.

Kokoonpanoon paluun tekee puolustaja Nico Nurmikanta. Tolppien välissä aloittaa Aaro Peltonen.

Lohipaitojen kokoonpanossa puolustajavajetta paikkaavat, kuluneen viikon Kiekko-Vantaan kanssa harjoitellut Joonas Rönnberg ja oikealta laukova Jokereiden A-nuorten sopimuspelaaja Aksel Mathisen. Kiekko-Vantaan A-nuorista mukana ovat Samu Tuomisto ja Emil Leppänen.

Kokenut 33-vuotias Rönnberg pelasi viime kaudella Saksan pääsarjassa DEL-liigassa Düsseldorfin riveissä. Isokokoisella puolustajalla on vyöllään 297 liigaottelua Ilveksen, SaiPan ja Bluesin riveistä.

Norjalaiset sukujuuret omaava Mathisen, 20, on alunperin HIFK:n kasvatti. Puolustajalle on kertynyt kokemusta Ruotsin juniorisarjoista Nacka HK:n ja Huddinge IK:n riveistä. Viime kaudella Mathisen kiekkoili Norjassa Vålerengan juniorijoukkueessa. 

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat hyökkääjät Joel Lehtinen ja Simo Konttinen sekä puolustajat Arttu Savaloja, Valtteri Lemmetty ja Lassi Raitanen.

Mestis