Kiekko-Vantaa | Mestis

Kiekko-Vantaan kokoonpano Rovaniemellä

11.11.2016

Kiekko-Vantaa aloittaa Pohjois-Suomen kiertueensa tänään Rovaniemen Kiekon vieraana. Ottelu alkaa tuttuun tyyliin kello 18.30.

Kiekko-Vantaan kokoonpanoon tulee muutoksia. Torjutavastuun tolppien välissä ottaa torjuntatilaston yhdeksäs Jani Kautto. Porttia avaa Aaro Peltonen.

Alkukauden tehoketju Toni Leinonen-Pekka Niemimaa-Julius Rantaeskola jatkaa samassa muodossa. Iiro Sulin ja Nico Nurmikanta puolustavat ketjun takana.

Kakkosketjuun pelintekijä Joona Harjaman ja Joonas Hyttisen vierelle tulee taitava hyökkääjälupaus Frank Gymer. Kauden ensimmäistä maalia metsästävä Lassi Raitanen ja Paavo Ylipaino puolustavat.

Kolmosketjussa viilettävät Mäkisen kaksoisveljekset Miro ja viidestä edellisestä ottelusta neljässä tehopisteitä kerännyt Atte. Hyökkäyskentällisen täydentää Niklas Andersson. Kolmosparissa luutivat, loukkaantumisesta toipunut Juho Rautanen ja Mestis-debyyttinsä tekevä Oliwer Kaski.

Nelosketjussa Teemu Mielonen operoi keskushyökkääjänä. Laidoilla energiaa ja vauhtia pitävät Simo Konttinen ja Ville Heikkinen. Seitsemäntenä puolustajana ottelun aloittaa Lasse Uusivirta.

Terveenä kokoonpanon ulkopuolella on laitahyökkääjä Teemu Väisänen, joka on Pohjois-Suomen kiertueella mukana.

Kiekko-Vantaan A-nuorten mukana ovat Markus Leinonen, Emil Leppänen ja Valtteri Lemmetty. Puolustaja Arttu Savaloja on Suomi-sarjajoukkue Porvoon Huntersin vahvuudessa lainalla. Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat hyökkääjät Joel Lehtinen ja Samu Tuomisto.

Kokoonpano Rovaniemellä:

57 Toni Leinonen - 13 Pekka Niemimaa - 67 Julius Rantaeskola
15 Joonas Hyttinen - 29 Joona Harjama - 91 Frank Gymer
54 Atte Mäkinen - 22 Miro Mäkinen - 9 Niklas Andersson
14 Simo Konttinen - 11 Teemu Mielonen - 55 Ville Heikkinen

78 Iiro Sulin - 44 Nico Nurmikanta
33 Lassi Raitanen - 23 Paavo Ylipaino
5 Juho Rautanen - 61 Oliwer Kaski
24 Lasse Uusivirta

37 Jani Kautto (AM)
3 Aaro Peltonen

Mestis