Kiekko-Vantaalle kolmas peräkkäinen voitto

03.02.2016

Puolustaja Nico Nurmikannan kommentit pelin jälkeen:

Kiekko-Vantaa nappasi keskiviikkona Trio Areenalla maukkaan voiton, kun se kaatoi Peliitat maalein 3–1 (1–1, 2–0, 0–0). Täyden pistepotin napanneille lohipaidoille voitto oli jo kolmas peräkkäinen.

Kotiedusta pudotuspeleihin taisteleva Kiekko-Vantaa esiintyi kotiyleisön edessä erinomaisesti ja pelasi ehjän 60-minuuttisen. Joukkueiden kauden viidennestä kohtaamisesta muodostui tiukka ja vauhdikas kamppailu.

Peliitat avasi ottelussa maalihanat ensimmäisessä erässä, kun puolustaja Ville Väinölä tykitti viivalta kovalla ja tarkalla laukauksella kiekon ohi Kiekko-Vantaan maalilla 35 kiekkoa pysäyttäneen Jani Kauton.

Lohipaidat tulivat kuitenkin nopeasti tasoihin. Kaksi syöttöpistettä kerännyt Nico Nurmikanta antoi loistavan avaussyötön ja Mestiksen tulokkaiden pistepörssiä johtava Nico Friman viimeisteli taidokkaasti läpiajon päätteeksi. Kauden 13.maalinsa iskenyt Friman saalisti Tikkurilan keskiviikkoillan huumassa tehot 1+1.

Kiekko-Vantaa aloitti toisen erän erinomaisesti ja iski nopealla tahdilla kaksi maalia. Yhdeksän ottelun maalittoman jaksonsa päättänyt laitahyökkääjä Aleksi Järvinen laukoi tilanteeksi 2–1 ja vain minuutti sekä 13 sekuntia myöhemmin pisteputkeaan neljän ottelun mittaiseksi kasvattanut kultakypärä Joel Lehtinen veivasi loppulukemiksi 3–1.

Viidentenä sarjassa majaileva Kiekko-Vantaa matkustaa viikonloppuna Itä-Suomen vieraskiertueelle, jossa edessä on kaksi runkosarjan loppusijoituksen kannalta tärkeää kamppailua. Perjantaina lohipaidat saavat Joensuussa vastaansa Jokipojat ja lauantaina vantaalaiset haastavat Savonlinnassa SaPKon.