Kiekko-Vantaa | Mestis

Kauppiselle loppukauden sopimus

19.12.2016

Nuorisomaajoukkueista tutun laitahyökkääjä Antti Kauppisen koeaika johti loppukauden kattavaan sopimukseen. Trio Areenalla saadaan siis jatkossakin nauttia luotettavan joukkuepelaajan otteista.

– Mahtavaa saada jatkaa täällä. Olen viihtynyt todella hyvin ja pelitkin ovat menneet koko ajan paremmin, pelinumeroa 26 kantava Antti Kauppinen kertoo.

Kolmannelta sijalta joulutauolle lähteneen Kiekko-Vantaan riveissä työteliäs laitahyökkääjä on nakuttanut kuudessa ottelussa tehot 1+2. 

– Vantaalla on hyvä mahdollisuus kehittyä. Meillä on hieno joukkue ja tällä nipulla on mahdollisuus mennä ihan päätyyn asti, 20-vuotias Kauppinen sanoo.

Alkukaudella paikallisvastustaja Espoo Unitedin pelipaitaa kantanut Kauppinen iski uransa ensimmäisen Mestis-maalinsa lauantaina, kun seitsemännen peräkkäisen kotivoittonsa napannut Kiekko-Vantaa kaatoi Iisalmen Peli-Karhut maalein 6–1.

– Vihdoin se tuli. Aika monta matsia meni ilman. Siinä mentiin vain maalille suoraviivaisesti ja sain lopulta laitettua Miron (Mäkisen) syötön sisään luukulta, Kauppinen muistelee ikimuistoista hetkeä, ja uransa ensimmäistä kahden tehopisteen iltaa Mestiksessä.

EKS-kasvatti Kauppinen on pelannut viime aikoina samassa kentällisessä yhdessä Miro Mäkisen ja Niklas Anderssonin kanssa. Tulosta on syntynyt mukavasti ja kemiat ovat löytyneet nopeasti.

– Miron kanssa olen pelannut nuorisomaajoukkueissa samassa ketjussa. Pelaamme aktiivista peliä ja olemme saaneet luotua painetta vastustajan päähän. Siitä on hyvä jatka, Kauppinen toteaa.

Kiekollista taitoakin Kauppiselta löytää, sillä monipuolinen laituri nakutti viime kaudella Tapparalle A-nuorten SM-liigassa 39 ottelussa tehot 11+20=31. 

Lupaava hyökkääjä on pelannut nyt Mestiksessä yhteensä 32 ottelua LeKin, Espoo Unitedin ja Kiekko-Vantaan joukkueissa.


Kauppinen iski uran 1. Mestis-maalinsa lauantaina IPK:n verkkoon. Kuva: Toni Jaconelli

Mestis