Kiekko-Vantaa | Mestis

Kauppinen: "Vain taivas rajana tällä jengillä"

04.12.2016

Erinomaisena joukkuepelaajana tunnettu Antti Kauppinen hakee loppukauden kattavaa sopimusta koeajan kautta.

Nuorisomaajoukkueistakin tuttu laitahyökkääjä debytoi Kiekko-Vantaan riveissä lauantaina voitokkaassa kotiottelussa Peliittoja vastaan. 

– Hienolta tuntui päästä pelaamaan tänne. Joukkueessa on hyvä meininki ja täällä pelataan hyvää kiekkoa, Antti Kauppinen kertoi.

Alkukauden paikallisvastustaja Espoo Unitedin riveissä tahkonnut 20-vuotias Kauppinen hakee uutta alkua lohipaidasta.

– Yritän päästä omaan peliin kiinni, pelata omilla vahvuuksilla ja tehdä sitä omaa juttua. Joukkueena meillä on tavoitteena mennä mahdollisimman pitkälle. Vain taivas on rajana, Kauppinen sanoi.

Kiekollista osaamista ja taitoa Kauppiselta löytyy myös, sillä EKS-kasvatti nakutti viime kaudella Tapparan riveissä A-nuorten SM-liigassa 39 ottelussa tehot 11+20=31. 

Kiekko-Vantaa-debyytissään Joonas Hyttisen ja Teemu Väisäsen kanssa samassa ketjussa pelannut Kauppinen kiekkoili viime kaudella myös LeKin riveissä, joten Mestis on tullut sarjana jo tutuksi.

– Tämä on todella hyvä sarja nuorille pelaajille kehittyä. Kiekolliset taidot ja fyysisyys kehittyvät etenkin, Kauppinen totesi.

Millainen pelaaja Antti Kauppinen on omasta mielestään?

– Olen sellainen pelaaja, joka taistelee aina loppuun asti. Tehoja tulee sitä kautta, kun tekee paljon hommia joukkueen eteen, Kauppinen valottaa.

Kuuntele koko haastattelu tästä:

Mestis