K-Vantaa jäi pisteittä Jokipoikien vieraana

21.01.2016

Kiekko-Vantaa koki keskiviikkona kirvelevän tappion Jokipojille lukemin 2–0. Tärkeät kolme pistettä jäivät siis tällä kertaa Joensuuhun ja lohipaidat jäivät tyhjin käsin kierroksen kärkikamppailussa.

Tasaisen ja vauhdikkaan kamppailun sankariksi nousi isäntien lainamaalivahti Timo Niemi, joka pysäytti 23 kiekkoa ja piti maalinsa puhtaana.

Jokipoikien maaleista vastasivat toisessa erässä ylivoimalla maalin edestä kiekon sisään laukonut Juuso Kaijomaa ja kolmannessa erässä niin ikään lähietäisyydeltä osunut Ossi Pellinen. Jokipojat katkaisivat samalla kolmen ottelun mittaisen tappioputkensa ja vahvistivat asemiaan kolmantena.

Tappiosta huolimatta Kiekko-Vantaan otteissa oli jälleen paljon hyviä asioita ja lohipaidoilla oli omat paikkansa kääntää peli. Vantaalaisten maalilla Lassi Yrjölä pelasi hienon ottelun ja venyi kiekon tielle 20 kertaa.

Kiekko-Vantaan akilleen kantapää illan kamppailussa oli ylivoimapelaaminen. Lohipaidat pääsivät toisessa erässä pelaamaan kahden miehen ylivoimalla lähes minuutin verran, mutta maali jäi puuttumaan hyvästä pyörityksestä huolimatta.

Sarjataulukossa viidenneksi tippunut Kiekko-Vantaa jatkaa kauttaan lauantaina vierasottelulla JYP-Akatemiaa vastaan.

Kuva: Toni Jaconelli