Kiekko-Vantaa | Mestis

Valtteri Parikka Vantaalle

04.08.2015

Kiekko-Vantaa on tehnyt ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen puolustaja Valtteri Parikan, 20, kanssa. 

-Täällä on hyvät olosuhteet ja loistava valmennus. Uskon, että Vantaa on paikka, jossa voin ottaa sen seuraavan stepin pelaajana ja kehittyä, Parikka kertoo.

Parikka liittyi lohipaitojen joukkueen vahvuuteen maanantaina. Ensimmäinen harjoitusottelu on edessä jo ensi viikon keskiviikkona.

-Minulla on luottavainen olo joukkueesta. Kasassa on nuori ja nälkäinen ryhmä, Parikka kuvailee. 

Parikka saapuu lohipaitaan Porin Ässistä, jossa lupaava puolustaja pelasi kahden edellisen kauden aikana yhteensä 47 liigaottelua tehoilla 1+3. Parikka voitti toissa kaudella patapaidassa A-nuorten SM-pronssia. 

Viime kaudella Järvenpään Haukkojen kasvatti pelasi Ässien lisäksi myös lainasopimuksella Mestiksessä KeuPa HT:ssa ja loppukauden pronssijoukkue Kajaanin Hokissa. 

Keuruulla Parikka nakutti 14 ottelussa tehot 1+5. Hokissa puolustaja iski runkosarjassa 10 ottelussa tehopisteet 2+2. Pudotuspeleissä Parikka oli Mestiksen seitsemänneksi tehokkain puolustaja tehoilla 2+3.

-Alkukaudesta hain paikkaa sieltä täältä, mutta loppukaudesta sain asettua Kajaaniin ja kuviot selkeytyivät. Kaudesta jäi lopulta hyvä maku, kun pronssia tuli kuitenkin voitettua, Parikka muistelee.

Kiekko-Vantaa sai riveihinsä erinomaisen kiekollisen puolustajan.

-Tykkään pelata paljon kiekon kanssa ja tukea hyökkäyksiä. Pakin tärkein tehtävä on kuitenkin puolustaa. Haluan olla mahdollisimman kokonaisvaltainen pelaaja, Parikka sanoo.

Mestis