Kiekko-Vantaa | Mestis

Tervetuloa takaisin Jere!

31.07.2015

Kiekko-Vantaa on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen laitahyökkääjä Jere Laineen, 24, kanssa. 

-Todella hyvällä ja positiivisella mielellä tulen takaisin Vantaalle. Joukkueessa on paljon tuttuja jätkiä ja ymmärtääkseni hommat ovat muuttuneet positiivisempaan suuntaan tässä välissä, Jere Laine sanoo.

Suoraviivainen ja maaliahne hyökkääjä kiekkoili viime kaudella lohipaidassa 38 ottelua, joissa laitahyökkääjä nakutti tehot 5+12. 

Kerava Shakersin kasvatti siirtyi kuitenkin helmikuussa TUTOn miehistöön. Turkulaisten riveissä oikealta laukova Laine iski runkosarjassa 12 ottelussa tehot 1+7. Pudotuspeleissä voimakas ja napakan laukauksen omaava laitahyökkääjä takoi 15 ottelussa tehot 4+3.

Jokereissa C-nuorten Suomen mestaruuden keväällä 2006 voittanut Laine haluaa auttaa joukkuetta mahdollisimman suuressa roolissa ja kehittyä pelaajana.

-Tavoitteena on pelata mahdollisimman ehjä kausi ilman mitään suuria aaltoliikkeitä. Haluan kehittyä pelaajana, ottaa suuren roolin joukkueesta ja saada paljon vastuuta, yhteensä 170 Mestis-kamppailua urallaan HCK:ssa, Kiekko-Vantaassa ja TUTOssa tahkonnut Laine luettelee. 


Jere Laine edusti viime kaudella Kiekko-Vantaata 38:ssa ottelussa. Kuva: Janne Tikkaoja

Mestis