Kiekko-Vantaa | Mestis

MIKKONEN: Enemmän kamppailua luvassa

21.11.2015

Päävalmentaja Simo Mälkiän ennakkokommentit revanssiviikonlopun toisesta pelistä:

Revanssiviikonlopun ensimmäisen näytöksen voittanut Kiekko-Vantaa matkustaa lauantaina TUTO:n vieraaksi Kupittaalle. 

Lohipaidat nappasivat toisen peräkkäisen voittonsa kaatamalla TUTO:n perjantaina kotikaukalossa jatkoajan jälkeen maalein 3–2. Koko joukkueen suoritus oli erinomainen ja tasapainoinen.

–Hyvä voitto. Oltiin joukkueena todella yhtenäinen. Onneksi saatiin kovalla loppukirillä peli tasoihin ja jatkoajalla ohi, Kiekko-Vantaan avausmaalin perjantaina rakennellut puolustaja Sami Mikkonen kertoo.

Tulokkaiden pistepörssiä johtava laitahyökkääjä Nico Friman upotti TUTO:n verkkoon perjantaina kolme maalia. Taitava pelintekijä Panu Mieho ja pistelinko Aleksi Järvinen saalistivat tehot 0+2. 

Viidentenä sarjassa majailevan Kiekko-Vantaan on kuitenkin käännettävä katseensa nopeasti lauantain kamppailuun. 

–Odotan, että TUTO tulee kovempaa päälle Turussa. Painekarvausta on ainakin luvassa ja enemmän kamppailuakin. Me lähdemme jatkamaan siitä, mihin perjantaina jäätiin, uransa ensimmäisen Mestis-maalinsa juuri TUTO:a vastaan viime kaudella iskenyt Mikkonen kertoo.

Toista kauttaan Kiekko-Vantaan puolustuksessa tahkoava 21-vuotias Mikkonen on pelannut tällä kaudella 15 ottelua tehoilla 0+3. Kiekollinen puolustaja on esiintynyt vahvasti edellisissä otteluissa. 

–Viime aikoina on tunutunut vaikealta, mutta nyt olen saanut taas juonen päästä kiinni. Kun joukkueella kulkee, niin silloin pelaajillakin menee hyvin, Mikkonen toteaa. 

 Revanssiviikonlopun toinen osa Kiekko-Vantaan ja TUTO:n välillä käynnistyy lauantaina Turussa Marli Areenalla klo 17.00. 


Puolustaja Sami Mikkonen pelasi erinomaisen ottelun perjantaina TUTOa vastaan. Kuva: Toni Jaconelli

Kokoonpano:

Mestis