Kiekko-Vantaalle yksi piste lauantain trilleristä

12.12.2015

Janne Juutisen kommentit Kiekko-Vantaa - SaPKo pelin jälkeen:

Kiekko-Vantaan ja SaPKon kauden toinen keskinäinen kohtaaminen tarjosi 520 silmäparille viihdettä koko rahan edestä. Tasainen ja vauhdikas kamppailu ratkesi vasta voittomaalilaukauskilpailun jälkeen SaPKon voittoon maalein 2–3.

Lohipaidat pelasivat jälleen kotikaukalossaan vahvasti, mutta saaliiksi jäi tällä kertaa vain yksi piste. Kiekko-Vantaan kotiotteluiden pisteputki kuitenkin kasvoi jo kuuden ottelun mittaiseksi.

–Vähän kaksijakoiset fiilikset jäi pelistä. Pelasimme ajoittain hyvin, mutta osittain myös huonosti. Ensimmäiseen erään lähtö oli hyvä, mutta sitten se vähän laantui, eikä oltu enää siellä neulan kärjessä, tehot 1+1 kerännyt Kiekko-Vantaan laitahyökkääjä Joel Lehtinen summasi kamppailun jälkeen.

Kiekko-Vantaan avausmaalista vastasi upealla yksilösuorituksella kiekon etuylänurkkaan avauserässä veivannut Joel Lehtinen. Taiturimaisen laitahyökkääjän kauden seitsemäs osuma oli kiistatta yksi kauden näyttävimmistä.

–Nurmikanta antoi kiekon hyvään vauhtiin siinä, heitin pienen divarikikan eli laidan kautta itselle. Pääsin nousemaan sen jälkeen oikeasta laidasta maalille ja olen kokeillut varmaan kymmenen kertaa noissa tilanteissa kämmenpuikkoja, mutta nyt päätin kokeilla jotain muuta ja heitin sen sitten siihen etuyläseen, Lehtinen kommentoi.

Lohipaitojen toisen osuman laukoi toisessa erässä keskushyökkääjä Janne Juutinen. Maaliin upean esityön teki upean kamppailun pelannut Lehtinen. Kiekko-Vantaan kolmosketju Aleksi Järvinen-Janne Juutinen-Joel Lehtinen oli koko illan vaarallinen hyökkäysalueella.

–Juutisen kanssa pelatessa olemme päässeet aina pisteille. Siinä on todella mukava pelata Allun (Järvisen) ja Juutisen kanssa. Saimme tänään paljon paikkoja luotua, Lehtinen kuvaili.

SaPKon maaleista vastasivat suoraan hyökkäyspään aloitusvoiton jälkeen kiekon rannelaukauksella takayläkulmaan, vain 58 sekuntia isäntien avausmaalin jälkeen iskenyt Kristian Kangas ja kolmannessa erässä 2–2-tasoitusosuman värkännyt TPS-laina Teemu Lämsä

Voittomaalilaukauskilpailussa molemmat maalivahdit, Kiekko-Vantaan Christian Heljanko ja SaPKon Antti Leskinen näyttelivät pääosaa napsimalla kerta toisensa jälkeen näyttäviä koppeja. Lopulta ottelun voittomaalin veivasi tyylikkäästi savonlinnalaisten kultakypärä Janne Kumpulainen

Kiekko-Vantaan kausi jatkuu ensi viikon keskiviikkona vierasottelulla KeuPa HT:ta vastaan. Seuraavan kerran lohipaidat pelaavat kotiyleisön edessä perjantaina 18.joulukuuta. Silloin vastaan asettuu Lempäälän Kisa.

Kooste ottelusta: (Teknisten ongelmien vuoksi koosteesta puuttuu valitettavasti voittomaalikilpailu)