Kiekko-Vantaa | Mestis

Ennakko: KJT - Kiekko-Vantaa

03.09.2015
KIEKKO-VANTAA VIERAILEE PERJANTAINA HYRYLÄSSÄ

Otteluennakko: 

Vajaan kahden viikon päästä starttaavaan Mestis-kauteen valmistautuva Kiekko-Vantaa matkustaa perjantaina Hyrylään, jossa vastaan asettuu Suomi-sarjajoukkue KJT.

Kiekko-Vantaa kaatoi kauden ensimmäisessä harjoitusottelussa viime kaudella välieriin Suomi-sarjassa edennen KJT:n maalein 3–1. Lohipaitojen maaleista vastasivat tuolloin Simo Konttinen, Janne Öfverström ja jo kahdesti harjoituskaudella maalinteossa onnistunut Aleksi Järvinen.

-Kiekko on pomppinut hyvin. Omat otteet ovat olleet vielä vähän ailahtelevia. Tasaisuutta pitää saada lisää, mutta on pelissä ollut jo paljon hyvääkin, viime kaudella 16 maalia Mestiksessä paukuttanut Järvinen kertoo.

Kiekko-Vantaa hävisi kaksi viikkoa sitten Joensuussa Jokipojille maalein 1–0. Tasan viikko sitten lohipaidat kokivat hyvän peliesityksen jälkeen 4–2-tappion TUTOn vieraana.

-Ollaan harjoiteltu hyvin ja pari hyvää peliäkin on nyt alla. Positiivisilla fiiliksillä tässä ollaan, vahvasti harjoituskaudella esiintynyt Järvinen sanoo.

Kiekko-Vantaan esitykset ovat luonnollisesti parantuneet peli peliltä. Lohipaidat kohtaavat vielä ensi viikolla ennen sarjakauden avausta harjoitusotteluissa Trio Areenalla TUTOn ja Peliitat.

-Ei se peli tietenkään vielä valmista ole. Paljon on parannettavaa, mutta hyvään suuntaan ollaan menossa, taitava laitahyökkääjä toteaa.

Kiekko-Vantaa ja KJT iskevät yhteen Hyrylän jäähallissa perjantaina kello 18.30 alkaen. 

Kokoonpano: (päivitetty otteluennakkoon 4.9. klo 12:15)

57 Toni Leinonen (c) - 26 Panu Mieho - 14 Jere Laine
52 Moses Mustonen - 8 Pekka Niemimaa - 21 Joel Lehtinen
44 Aleksi Järvinen - 28 Teemu Mielonen - 24 Teemu Väisänen
27 Ville Heikkinen - 23 Janne Juutinen - 16 Simo Konttinen

5 Sami Mikkonen - 22 Valtteri Parikka
25 Henry Roihu - 46 Eemeli Heikkinen
19 Jimi Kuronen - 11 Nico Nurmikanta
15 Lassi Raitanen - 4 Arttu Savaloja

30 Jani Kautto (AM)
31 Lassi Yrjölä

Panu Mieho ja Eemeli Heikkinen HIFK:sta uusina miehinä mukana kokoonpanossa. Lepovuorossa tänään Lasse Uusivirta, Valtteri Heikkilä, Nico Friman ja Julius Rantaeskola.

Simo Mälkiä haastattelussa torstain harjoitusten jälkeen:

Teksti ja haastattelu: Mikko Mannonen
Uutisotsikon kuva: Toni Jaconelli

Mestis