Kiekko-Vantaa | Mestis

Ennakko: Kiekko-Vantaa - KJT

11.08.2015

KIEKKO-VANTAAN KAUSI STARTTAA TIKKURILASSA

Otteluennakko: 

Tästä se lähtee - monen kuukauden odotus on päättynyt! Kiekko-Vantaan kausi käynnistyy harjoitusotteluiden osalta keskiviikkona, kun Suomi-sarjajoukkue KJT saapuu vieraaksi Tikkurilan Trio Areenalle.

-Vihdoin ja viimein päästään pelaamaan. Monelle nuorelle pelaajalle KJT-peli on myös hyvä ja tärkeä näytönpaikka. Vaikka olemme ollet lyhyen aikaa jäällä, niin me pyrimme toteuttamaan harjoiteltuja asioita jäällä, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Simo Mälkiä kertoo.

Kiekko-Vantaa on harjoitellut omatoimisen jakson jälkeen yhdessä nyt toista viikkoa.

-Tulos ei ole kaikista tärkein asia. Tarkoitus on opetella kuitenkin näissä harjoituspeleissä voittavaa jääkiekkoa ja lähdemme otteluun aktiivisella otteella, Mälkiä sanoo.

Kovaa harjoitteleva hyökkääjä Julius Rantaeskola aloittaa toisen kautensa lohipaidassa. 

-Koko kesä on odotettu kuin kuuta nousevaa, että pelit alkavat ja nyt päästään vihdoinkin hommiin, Rantaeskola hehkuttaa.

Rantaeskola pelaa KJT:tä vastaan samassa ketjussa yhdessä vielä ilman sopimusta olevien laitahyökkääjien Moses Mustosen ja Janne Öfverströmin kanssa.

-Vierellä on ainakin kaksi vahvaa äijää, kovaa luistelijaa ja molemilla on hyvä laukaus. Hyvä ketju on kasassa ja potentiaalia tuloksentekoonkin on olemassa. Ryminääkin on luvassa, kyllähän pleksitkin pitää paukkua, vaikka onkin vasta elokuu, Rantaeskola kertoo.

Kiekko-Vantaan kokoonpanossa nähdään KJT-ottelussa muutamia vielä ilman sopimusta olevia pelaajia, jotka ovat harjoitelleet lohipaitojen kanssa. Näitä pelaajia ovat: maalivahti Lassi Yrjölä, puolustajat Henry Roihu, Robin Saari ja Lassi Raitanen. Hyökkääjistä vielä ilman sopimusta lohipaitojen kokoonpanossa viilettävät Janne Öfverström, Moses Mustonen ja Samuli Valvisto

Kiekko-Vantaan junioreista kokoonpanossa nähdään laitahyökkääjät Teemu Väisänen ja Ville Heikkinen. Lohipaitojen maalissa aloittaa Jani Kautto.

Kiekko-Vantaan kokoonpanosta ovat sivussa Lasse Uusivirta, Toni Leinonen, Pekka Niemimaa ja Jere Laine.

Kiekko-Vantaan kauden ensimmäinen harjoitusottelu alkaa Tikkurilan Trio Areenalla keskiviikkona klo 18.30. Otteluun on vapaa pääsy.

Kiekko-Vantaan kokoonpano:

44 Aleksi Järvinen "A"-28 Teemu Mielonen-15 Nico Friman

21 Joel Lehtinen-26 Samuli Valvisto-24 Teemu Väisänen

46 Janne Öfverström-14 Julius Rantaeskola "C"-52 Moses Mustonen

18 Ville Heikkinen-16 Valtteri Heikkilä-81 Simo Konttinen

25 Henry Roihu-22 Valtteri Parikka

19 Jimi Kuronen-11 Nico Nurmikanta

9 Sami Mikkonen "A"-4 Arttu Savaloja

5 Robin Saari-17 Lassi Raitanen

Maalissa 3 Jani Kautto. Varalla 31 Lassi Yrjölä.

Lohi-TV:n videohaastattelussa Kiekko-Vantaan Simo Konttinen sekä KJT:n Markus Rämä.

Mestis