Kiekko-Vantaa | Mestis

Ennakko: Jokipojat - Kiekko-Vantaa

18.08.2015
KIEKKO-VANTAA MATKUSTAA JOKIPOIKIEN VIERAAKSI

Otteluennakko: 

Kiekko-Vantaan harjoitusottelut jatkuvat keskiviikkona, kun lohipaidat matkustavat sarjanousija Joensuun Jokipoikien vieraaksi.

Kiekko-Vantaa aloitti harjoituskauden voittamalla viikko sitten Suomi-sarjajoukkue KJT:n Trio Areenalla maalein 3–1. Maalinteossa onnistuivat lohipaidoista Aleksi Järvinen, Simo Konttinen ja Janne Öfverström

Keskiviikkona lohipaidassa debytoi keskushyökkääjä Pekka Niemimaa. Viisi edellistä kautta SaPKossa Mestistä tahkonnut 30-vuotias sentteri odottaa innolla kauden ensimmäistä peliään.

-Hyvät fiilikset Tätä on odottanut pitkään. Aluksi pelaaminen voi olla vähän hakemista, mutta lähden hakemaan nousujohteista peliä. Tärkeintä on kuitenkin se, että joukkueena menemme eteenpäin, Niemimaa kertoo.

Isokokoinen ja vahva keskushyökkääjä on Kiekko-Vantaan kokenein Mestis-pelaaja, joten Jokipojat on tullut vuosien varrella hänelle tutuksi.

-Tiukkoja vääntöjä on ollut heitä vastaan aina ja sellaisia taisteluparejakin on syntynyt. Varmasti kovaa kamppailua on luvassa, Niemimaa uskoo.

Niemimaa saa debyyttiottelussaan laidoilleen Janne Öfverströmin ja Moses Mustosen.

-Kokoa ainakin löytyy kaikilta. Pyrimme pelaamaan suoraviivaisesti maalia kohti. Laitureilla on siinä hyvät laukaukset, joten tarjoilen jätkille kiekkoa lapaan ja laitan jalat liikkeelle, Niemimaa sanoo.

Kiekko-Vantaan maalissa aloittaa viime kaudella kasvattajaseurassaan Ilveksessä liigadebyyttinsä tehnyt Lassi Yrjölä. Kokoonpanoon tulevat KJT-ottelussa huilanneet hyökkääjät Pekka Niemimaa, Toni Leinonen, Jere Laine ja Janne Juutinen. Huilivuorossa ovat hyökkääjät Ville Heikkinen, Teemu Väisänen ja Simo Konttinen. 

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat puolustaja Lasse Uusivirta ja laitahyökkääjä Joel Lehtinen. Molemmat ovat kuitenkin tekemässä pikkuhiljaa paluuta kaukaloon.

Kiekko-Vantaan kauden toinen harjoitusottelu alkaa Joensuun Mehtimäen LVI-Myller Areenalla kello 18.30. 

Simo Mälkiän kommentit Jokipojat - Kiekko-Vantaa otteluun valmistautumisesta:

Mestis