Kiekko-Vantaa | Mestis

Ennakko: 17.10. Kiekko-Vantaa - LeKi

17.10.2015

Kiekko-Vantaa päättää kolmen ottelun viikkonsa lauantaina kotikaukalossa, kun vastaan asettuu LeKi. 

Lohipaidat ovat aloittaneet kauden upeasti, sillä joukkue on voittanut kymmenestä ottelustaan peräti seitsemän. Vantaalaisten alkukausi on ollut yksi seurahistorian parhaimmista. Lohipaidat ovat olleet voittamattomia kotiluolassaan, eikä se ole menettänyt vielä pistettäkään neljässä kotiottelussaan. 

Vantaalaisten puolustuspelaaminen on ollut koko kauden ajan tiivistä, maalivahtipeli suorastaan huikealla tasolla ja hyökkäyksessä tulivoimaa löytyy laajalta rintamalta. 

Sarjakakkosena majaileva Kiekko-Vantaa on pelannut tällä viikolla kaksi ottelua. Keskiviikkona lohipaidat kokivat 5–2-tappion Turussa TUTOa vastaan. Perjantaina vantaalaiset taistelivat kaksi pistettä mukaansa JYP-Akatemian vieraana kippari Toni Leinosen ja taitavan Joel Lehtisen maaleilla loppulukemin 1–2. 

Viime kaudella pudotuspeleissä esiintynyt LeKi on aloittanut kauden tahmeasti. Saukkopaidat voittivat kauden viidestä ensimmäisestä ottelusta ainoastaan yhden. Vieraskaukalossa LeKi ei ole vielä tällä kaudella onnistunut voittamaan. Lempääläläiset ovat kuitenkin napsineet pisteitä kuudessa ottelussa yhdeksästä. Perjantaina joukkue kärsi 3–4-jatkoaikatappion kotikentällään SaPKolle. 

LeKi menetti alkaneella viikolla ykköstykkinsä, Mestis-mestarin Miikka Männikön, joka siirtyi liigajoukkue Sportin miehistöön. Siitä huolimatta materiaaliltaan mestariluotsi Juha Juujärven ryhmä on erittäin kova. Perjantain SaPKo-ottelussa maaliahne laituri Ville Meskanen nakutti tehot 2+1. Isokokoisen sentterin Henri Tuomisen johtama ykkösketju on myös vaarallinen kokonaisuus.

Kiekko-Vantaa voitti joukkueiden kauden ensimmäisen keskinäisen väännön viikko sitten Trio Areenalla maalein Aleksi Järvisen ja Nico Frimanin osumilla 2–0.

Kiekko-Vantaan ja LeKin kohtaaminen starttaa lauantaina Trio Areenalla kello 17.00. Tule kokemaan lauantai-illan huumaa ja kannustamaan lohipaidat voittoon!

Sivussa kokoonpanosta loukkaantumisten vuoksi Lassi Raitanen ja Janne Öfverström. Sairaana Tomi Tuomisto ja Julius Rantaeskola. 

Mestis