Kiekko-Vantaa | Mestis

Sneck ja Mäkiset lohipaitaan

22.08.2014

Puolustaja Jere Sneck sekä hyökkääjät Atte ja Miro Mäkinen siirtyvät koko kauden mittaisella lainasopimuksella Kiekko-Vantaan riveihin Jokereista.

Sneck, 20, teki debyyttinsä Jokereiden edustusjoukkueessa harjoituskauden avausottelussa Admiral Vladivostokia vastaan. Hän on pelannut Jokereiden kaikissa kuudessa harjoituspelissä.

Sneck on pelannut kahdella viime kaudella Jokereiden A-nuorissa ja ollut joukkueen johtavia pelaajia. Luotettava puolustaja oli kaudella 2013-14 Nuorten SM-liigan viidenneksi tehokkain pakki. Hän kokosi 47 ottelussa pisteet 9+20=29. Sneck valittiin runkosarjan päätteeksi sarjan tähdistökentälliseen.
Sneck on voittanut Jokereissa kahdesti C-nuorten ja kertaalleen B-nuorten SM-kultaa. Kaudella 2011-12 hänet valittiin B-nuorten SM-sarjan parhaana puolustajana.

Kiekko-Vantaan kasvatit, kaksoisveljekset Atte ja Miro Mäkinen, 18, ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen Jokereiden kanssa. Myös he pelaavat lohipaidassa tulevalla kaudella.

Mäkiset esiintyivät viime kaudella pääasiassa Nuorten SM-liigassa, jossa Atte kokosi 43 ottelussa 7+8=15 ja Miro 47 pelissä 9+7=16 tehopistettä. Kahdesti Jokereissa B-nuorten SM-kultaa voittaneet veljekset pelasivat kauden päätteeksi myös alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa.

 Sneckin ja Mäkisten lisäksi Kiekko-Vantaan riveissä tällä kaudella esiintyy maalivahti Jani Kautto. Kautto on Kiekko-Vantaan mukana Jokereiden ollessa Suomessa ja liittyy KHL-joukkueen rinkiin vierasmatkoilla.

Mestis