Iso voitto Espoossa – Helomaalle nollapeli

29.12.2023

Kiekko-Vantaa kaatoi vuoden viimeisessä ottelussa Kiekko-Espoon maalein 5–0 perjantaina Metro Areenalla.

Yli 2400 ihmistä todisti, kun Kiekko-Vantaa vei tylysti kolme pistettä 5–0-lukemiin.

Avauserä oli tasainen ja molemmilla oli omat paikkansa.

Toisessa erässä Kiekko-Vantaa käytti omat paikkansa tehokkaasti ja iski neljään minuuttiin kolme maalia. Robin Laukkanen latasi viivasta 1–0 Miko Rautaman syötöstä. Taikuri Okko Kangasniemi puttasi takatolpalta tyhjiin Niklas Nordgrenin ja Olli Maansaaren tarjoilusta. Niklas Nordgren kauhoi 3–0-osuman maalin edestä.

Kiekko-Espoo vei erän loppua, mutta Lohi taisteli upeasti.

Kolmannen erän alkuun Kiekko-Vantaa laittoi pelin pakettiin: Leevi Kannisto iski rimasta tulleen kiekon sisään Niko Sompin ja Jasper Matilaisen syötöistä. Niklas Nordgren pyssytti suorasta hyökkäyksestä tilanteeksi 5–0.

Kiekko-Vantaa hoisi lopun tyylikkäästi ja otti komeat kolme pinnaa.

Kiekko-Vantaan kausi jatkuu perjantaina kotiottelulla Hokkia vastaan.

Kiekko-Espoo–Kiekko-Vantaa 0–5

22.27 0–1 Robin Laukkanen (Miko Rautama)

24.01 0–2 Okko Kangasniemi (Niklas Nordgren, Olli Maansaari)

26.34 0–3 Niklas Nordgren (Okko Kangasniemi, Olli Maansaari)

42.12 0–4 Leevi Kannisto (Niko Somppi, Jasper Matilainen)

42.55 0–5 Niklas Nordgren (Perttu Iso-Kuortti, Oliver Tuhkanen)