Raportti: Jokipojat - Kiekko-Vantaa

19.08.2015

Kiekko-Vantaa kaatui tehottomuuteen

Kiekko-Vantaa koki kauden toisessa harjoitusottelussaan niukan tappion, kun sarjanousija Jokipojat oli parempi jalkapallolukemin 1-0.

Ottelun ainoaksi maaliksi jäi viime kaudella Kiekko-Vantaassakin pelanneen laitahyökkääjä Janne Väyrysen osuma avauserässä. Maaliin nappisyötön tarjoili liigajäiltäkin tuttu Ossi Pellinen.

-Tappio tuli, mutta pitää katsoa tuloksen taakse. Meidän pelissä oli paljon hyvää, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Simo Mälkiä kertoi.

Kiekko-Vantaa hallitsi ottelua ja loi lukuisia laadukkaita maalipaikkoja, mutta viimeistely oli vantaalaisille tervanjuontia. Lohipaidat saivat rikkonaisessa kamppailussa hioa erikoistilannepelaamistaan. Jokipoikien tolppien välissä Mikael Edelmann pelasi nollapelin ja pysäytti pikkumustan 28 kertaa.

-Karu fakta on, että meidän olisi pitänyt tehdä tänään noista paikoista ainakin viisi maalia. Meillä oli siinä pari läpiajoa ja yksi kappale 2 vs 0-hyökkäyksiä, Mälkiä sanoi.

Kiekko-Vantaan paidassa ensiesiintymisensä tehnyt Pekka Niemimaa teki mainion debyytin kakkosketjun sentterinä.

-Ihan okei aloitus. Omassa pelissä oli paljon hyviä asioita, mutta parannettavaakin jäi. Tietenkin pitää ottaa huomioon, että se oli kauden ensimmäinen peli minulle, lohipaitojen kapteenina toiminut Niemimaa totesi.

Kiekko-Vantaa pelaa seuraavan harjoitusottelunsa 28.elokuuta Kaarinassa TuToa vastaan.

Teksti: Mikko Mannonen