Pyykkönen debytoi lohipaidassa – katso kokoonpano

09.02.2018

Kiekko-Vantaa kohtaa tänään vieraskaukalossa RoKin. Lohipaitojen kokoonpanossa ensiesiintymisensä tekee puolustaja Joel Pyykkönen. 

Kotiedusta pudotuspeleihin taisteleva Kiekko-Vantaa on sarjassa neljäntenä. Karsintapeikkoa vastaan tappeleva ja viimeisistä pudotuspelipaikoista haaveileva RoKi on sarjassa sijalla kymmenentenä. Lohipaidat ovat voittaneet tämän kauden kaikki kolme kohtaamista.

Lohipaitojen kokoonpanoon tulee kaksi muutosta: puolustaja Joel Pyykkönen debytoi Kiekko-Vantaassa ja kohtaa heti entisen seuransa. Roope Niskanen puolestaan ottaa paikan kakkosketjussa Miro Mäkisen ja Julius Rantaeskolan vierellä. Maalissa jatkaa kulttivahti Jani Kautto

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat Nico Nurmikanta, Veeti Vainio, Juho Rautanen, Teemu Mielonen, Joakim Kukkonen ja Pekka Niemimaa. Huilivuorossa terveenä on Antti Kauppinen. Sentterilupaus Robert Arrak ja maalivahti Juho Ratilainen ovat yhteistyöseura Jokereiden vahvuudessa.

Illan Mestis-näytelmää voit seurata Elisa Viihde Sportilta ja Fanseatilta. Kiekko tippuu jäähän Rovaniemellä Lappi Areenalla klo 18.30.

Kiekko-Vantaa tänään:

54 Atte Mäkinen–45 Erik Embrich–20 Juuso Perttilä

86 Roope Niskanen–52 Miro Mäkinen–67 Julius Rantaeskola

57 Toni Leinonen–29 Joona Harjama–24 Janne Kivilahti

15 Joonas Hyttinen–19 Alex Levänen–43 Jussi Pelto-Arvo

 

21 Juha Tarkkanen–22 Kimi Leppävuori

4 Sakari Turtiainen–23 Otto-Eemeli Linke

18 Emil Leppänen–47 Joona Tolvanen

27 Joel Pyykkönen

 

37 Jani Kautto (30 Markus Leinonen)