Kokoonpano Joensuussa

24.02.2017

Kiekko-Vantaa kohtaa tänään Joensuussa Jokipojat. Tulikuuma taistelu arvokkaista sarjapisteistä starttaa Mehtimäen jäähallissa klo 18.30.

Lohipaitojen kokoonpanoon tulee pieniä muutoksia, kun Jokereiden mukana Moskovassa olleet maalivahti Jani Kautto ja laitahyökkääjä Atte Mäkinen palaavat vantaalaisten vahvuuteen. 

Kiekko-Vantaan ykkösketju menee uusiksi. Kultakypärä Toni Leinonen ja Pekka Niemimaa saavat laidalleen Joel Lehtisen. Ketjun takana luutivat Iiro Sulin ja Nico Nurmikanta.

Kakkosketjussa pelintekijä Joona Harjama ja Niklas Andersson saavat vierelleen Atte Mäkisen. Kolmen ottelun pisteputkessa oleva Lasse Uusivirta puolustaa yhdessä Paavo Ylipainon kanssa.

Lohipaitojen kolmosketjussa Teemu Mielonen ja Joonas Hyttinen saavat vasempaan laitaan voimahyökkääjä Patrik Moision. Ketjun takana puolustavat Lassi Raitanen ja Joel Ojala.

Kiekko-Vantaan nelosketju jatkaa samassa muodossa kuin keskiviikon paikalliskamppailussa. Antti Kauppinen, Samu Tuomisto ja Teemu Väisänen viilettävät hyökkäystriona. 

Vantaalaisten seitsemäs puolustaja on kokoonpanoon paluun tekevä Emil Leppänen. Lohipaitojen maalissa jatkaa Aaro Peltonen.

Julius Rantaeskola on sivussa loukkaantumisen vuoksi. Puolustaja Valtteri Lemmetyn ja sentteri Miro Mäkisen osalta kausi on ohi.

Kokoonpanon ulkopuolella terveinä ovat: Arttu Savaloja, Simo Konttinen ja Ville Heikkinen. Puolustaja Juho Rautanen ja hyökkääjä Frank Gymer jatkavat Jokereiden vahvuudessa.

Kiekko-Vantaa tänään:

57 Toni Leinonen-13 Pekka Niemimaa-21 Joel Lehtinen
54 Atte Mäkinen-29 Joona Harjama-9 Niklas Andersson
43 Patrik Moisio-11 Teemu Mielonen-15 Joonas Hyttinen
26 Antti Kauppinen-65 Samu Tuomisto-28 Teemu Väisänen

78 Iiro Sulin-44 Nico Nurmikanta
24 Lasse Uusivirta-23 Paavo Ylipaino
33 Lassi Raitanen-20 Joel Ojala
58 Emil Leppänen

3 Aaro Peltonen (37 Jani Kautto)