Kokoonpano illan kärkipeliin – uusi nimi mukaan

29.12.2017

Kiekko-Vantaa isännöi tänään Tikkurilassa Trio Areenalla Mestiksen kärkikamppailussa KeuPaa. Lohipaitojen kokoonpanossa nähdään yksi uusi nimi, kun Jokereiden A-nuorista nostettu hyökkääjälupaus Robert Arrak tekee Mestis-debyyttinsä.

Sarjakakkonen Kiekko-Vantaa ja piikkipaikalla porskuttava KeuPa iskevät yhteen toista kertaa tällä kaudella. Keuruulaiset hakivat syyskuussa 4–5-vierasvoiton ja nyt lohipaidat jahtaavat revanssia. 

Kiekko-Vantaan kokoonpanoon ei suuria muutoksia tule sitten joulutauon. Tolppien välissä jatkaa huippuvireinen Jani Kautto

Sairastuvalta paluun pelaavaan miehistöön tekee ikitaistelija Joonas Hyttinen, joka tulee nelosketjuun Alex Leväsen ja Roope Niskasen rinnalle. 

Uutena nimenä lohipaitojen miehistössä nähdään Jokereiden A-nuorista mukaan nostettu 18-vuotias hyökkääjälupaus Robert Arrak. Viron maajoukkuehyökkääjä takoi nuorten SM-liigan alkusarjassa Jokereille 34 ottelussa tehot 15+13=28.

– Hän on ollut Jokereiden A-nuorten kärkihyökkääjiä. Liikkuva, isokokoinen ja taitava hyökkääjä on kyseessä. Robert on treenannut meidän kanssa jo tovin ja hänen piti pelata jo ennen joulua, mutta tuli kipeeksi. Mukava nähdä mitä hän saa aikaan. Haluamme nähdä olisiko tässä sellainen hyvä palanen myös meille kevättä ajatellen, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Pasi Arvonen kertoo.

Taitava hyökkääjä pelaa samassa kentällisessä yhdessä Miro Mäkisen ja Julius Rantaeskolan kanssa. Arrakin tunnistat kentällä pehmeistä käsistä ja pelinumerosta 41.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat edelleen Nico Nurmikanta, Atte Mäkinen ja Pekka Niemimaa. Huilivuorossa ovat Markus Leinonen, Joakim KukkonenViljami Wacklin, Antti Kauppinen ja Teemu Mielonen.

Mestiksen kärkikamppailu Kiekko-Vantaa–KeuPa HT Trio Areenalla klo 18.30.

Kiekko-Vantaa tänään:

43 Jussi Pelto-Arvo–45 Erik Embrich–20 Juuso Perttilä

41 Robert Arrak–52 Miro Mäkinen–67 Julius Rantaeskola

57 Toni Leinonen–29 Joona Harjama–24 Janne Kivilahti

86 Roope Niskanen–19 Alex Levänen–15 Joonas Hyttinen

 

21 Juha Tarkkanen–47 Joona Tolvanen

23 Otto-Eemeli Linke–4 Sakari Turtiainen

5 Joonas Valkonen–18 Emil Leppänen

22 Kimi Leppävuori

 

37 Jani Kautto (35 Juho Ratilainen)