Janne Kivilahti Mestiksen marraskuun pelaaja

01.12.2017

Sarjakärki Kiekko-Vantaan taiturimainen laitahyökkääjä Janne Kivilahti on valittu Mestiksen marraskuun parhaaksi pelaajaksi. 

Pehmeäkätinen taikuri Janne Kivilahti on Mestiksen pistepörssissä neljäntenä. Espoon Kiekkoseuran kasvatti on tehtaillut 20 ottelussa tehot 11+10.

– Iso syy hyvään alkukauteen on se, että olen päässyt pelaamaan hyvien ketjukavereiden kanssa. Silloin kuin synkkaa, niin silloin tulee myös tulosta. Pienistä vastoinkäymisistä on päässyt helposti yli ja onnistumiset ovat ruokkineet itseluottamusta, Kivilahti kertoo.

Marraskuussa 25-vuotias laitahyökkääjä nakutti kahdeksassa kamppailussa tehot 5+5. Kivilahti värkkäsi lohipaidoille marraskuussa kaksi voittomaalia tärkeillä hetkillä. 

Kivilahti on muodostanut yhden Mestiksen syyskauden kovimmista kentällisistä yhdessä maestro Joona Harjaman ja pistepörssiä johtavan Juuso Perttilän kanssa.

– Aina ei välttämättä tarvitse nähdä missä kaveri menee, kun rupee jo tietämään mihin liikkua tietynlaisissa tilanteissa. Ollaan aika samanlaisia pelaajia, mutta se on vain ihan hyvä asia, Kivilahti valottaa. 

Ensimmäistä kautta lohipaidassa pelaava hyökkäyspään taituri on viihtynyt Vantaalla.

– Kuulin, että Vantaalla on ollut todella hyvä joukkuehenki ja näin se myös on. Todella hauskoja jätkiä on koppi täynnä. Nautin olla täällä ja se on tämän jutun suola, Kivilahti päättää.

Neljän ottelun mittaisessa pisteputkessa operoivan taikurin oivalluksista saadaan nauttia taas tänään, kun Kiekko-Vantaa kohtaa Trio Areenalla paikalliskamppailussa Espoo Unitedin.

Kiekko-Vantaan laitahyökkääjä Janne Kivilahti on valittu Mestiksen marraskuun kuukauden pelaajaksi.

Kuva: Toni Jaconelli