27.2. Kiekko-Vantaa - KooKoo: Raportti

27.02.2015

KIEKKO-VANTAAN HURJA TAISTELU EI RIITTÄNYT

Kiekko-Vantaan pudotuspelihaaveet kokivat jälleen kolauksen, kun suurin mestarisuosikki KooKoo haki täydet sarjapisteet Trio Areenalta maalein 3-1. Lohipaidat taistelivat upeasti, mutta pisteisiin se ei kuitenkaan riittänyt.

Ensimmäinen erä oli erittäin tasainen ja molemmilla joukkueilla oli omat maalipaikkansa. KooKoo avasi ottelussa maalihanat, kun Timo-Pekka Heikkinen napautti Jan-Mikael Juutilaisen mainiosta esityöstä tilanteeksi 1-0. Hallitseva mestari kolautteli muutamaan otteeseen tolppia kultakypärä Juuso Rajalan ja Jan-Mikael Juutilaisen toimesta, mutta lisämaaleja ei nähty. Lohipaitojen parhaat maalipaikat avautuivat Joel Närhelle ja kapteeni Samuli Valvistolle.

Toinen erä oli puolestaan täysin Mestiksen runkosarjan voittoa tavoittelevan KooKoon hallintaa. Kiekko-Vantaa taisteli erinomaisesti ja sillä oli omat maalipaikkansa ylivoimalla, mutta ruuti oli märkää. Kouvolalaisryhmä sai aihetta juhlaan vielä toisen erän lopussa, kun kapteeni Olli Julkunen napautti pyörityksen päätteeksi tulisella viivakudilla tilanteeksi 2-0 Tomi Peltosen ja Mestiksen pistepörssiä johtavan Juuso Rajalan syötöistä.

Kolmas erä oli puolestaan Kiekko-Vantaan heiniä. Lohipaitojen maalilla Jani Kautto oli erinomainen ja koko joukkue teki kaikkensa sarjapisteiden eteen. Kotijoukkue pääsikin maalin päähän, kun puolustaja Oskari Hämäläinen sivalsi viivalta tärkeän kavennusosuman Perttu Leschin ja Moses Mustosen alustuksella. Lohipaitojen loppukiri ei kuitenkaan tuonut kaivattua tulosta, vaan KooKoo kaunisteli vielä lukemiksi 3-1, kun nuorten maailmanmestari Joni Nikko iski kiekon tyhjään maaliin aivan ottelun loppuhetkillä.

Kiekko-Vantaan pudotuspelitaistelu jatkuu keskiviikkona  vierasottelulla TUTOa vastaan. Lohipaitojen pudotuspelimahdollisuudet ovat enää seitinohuet, mutta kaikki on edelleen omissa käsissä. 

Kooste ottelusta:

Ottelun lehdistötilaisuus: